FIT Silver Trend kültéri diszperziós falfesték -10L

FIT Silver Trend kültéri diszperziós falfesték -10L
kiszerelés
szín

 

A FIT SILVER TREND gyárilag előkevert, diszperziós kötőanyagot, pigmenteket, töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó, jó fedőképességű, matt falfesték.

További részletes információkért - KLIKK IDE


FONTOS!!!

Minden renelésre vonatkozik:

 • Színre keverés: nettó 300 Ft / vödör
 • Fuvardíj visszatérítés: nettó 3 Ft / kg/liter
 • Csomagolási díj: nettó 800 Ft / raklap
 • Raklap használati díj: nettó 600 Ft / raklap

TUDTA???

 • 20m3 felett ingyenes szállítás szigetelő anyagokra.
 • 25% közsszolgálati kedvezmény lehetősége: KLIKK IDE
 • Raklap feletti rendelés esetén kérje egyedi ajánlatunkat,
 • Írjon ide: viraggyorgy@gfepito.hu

INFORMÁCIÓK!!!

 • Info Paletta oldalunkon mindent megtalál: KLIKK IDE
 • Színminta oldalunkat itt találja: KLIKK IDE
 • Szállítási költségeinkről információt itt talál: KLIKK IDE
 • FITT katalógusunkat itt tudja letölteni: KLIKK IDE
Részletek

Alkalmazási terület


FIT SILVER TREND kültéri diszperziós falfesték alkalmas régi és új épületek, külső, vakolt, beton, téglafelületeinek, valamint homlokzati hőszigetelő rendszerek fedő festésére. Bevonata esztétikus, könnyen tisztítható. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő.

Alapfelület jellemzői

Az alapfelület por- és szennyeződésmentes, mozgás- és zsugorodásmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felületnek simítottnak vagy gletteltnek kell lennie. Régi felületek festése esetén, a meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, illetve a nagyobb repedéseket, és a felületen lévő hibákat a festést megelőzően javítsuk ki. A repedéseknél alkalmazzunk repedésáthidaló, megerősítő szalagozást. Ügyeljünk arra, hogy a javított részek a már meglévő felülettel azonos struktúrájúak legyenek. Homlokzati hőszigetelő rendszerek esetében az alapfelület teljesen sima, glettelt legyen.

Előkészítés

Meszelt vagy nagy nedvszívású felületen, mint régi vakolat, perlites vakolat, pórusbeton festése előtt, ajánljuk a PROPIUS-G falimpregnáló használatát. A felületen lévő porréteget távolítsuk el. Amennyiben a felületen koromréteg található, akkor a festést megelőzően gondoskodjunk a szennyezett részek speciális anyaggal történő megkötéséről. A falfestéket a munkálatok megkezdése előtt fúrógépbe fogott keverőszárral keverjük fel.

Felhordás

Ecsettel, hengerrel, vagy szórópisztollyal. Ügyeljünk az anyag egyenletes eldolgozására. Ne alkalmazzuk erős napsütésben, erős szélben, mert a száradási idő alatt repedéseket okozhat. Fagyban, esős, párás időben, előfordulhat foltosodás. A szerszámokat száradás előtt vízzel tisztíthatjuk, az elcsöppent festékmaradványokat nedvesen távolítsuk el, mert száradás után csak fizikai úton tisztítható.

Felülettisztítás

Puha szőrű nedves kefével tisztítsuk. Kerüljük mindenféle mosószer használatát.

Anyagszükséglet: ~10 m²/liter rétegenként, az ajánlott hígítás mellett. A FIT SILVER TREND kültéri falfesték takaróképessége az alapfelülettől függően változó, normál körülmények között két rétegben alkalmazzuk. Az anyag a növekvő hígítás során veszít tapadási és kopási szilárdságából. 

Hígítás: legfeljebb 5% vízzel, homogén állagúra keverve. 

Színezés: FIT-színkártya színeiben, illetve bármilyen vizes bázisú festékekhez alkalmazható színezőpasztával színezhető. 

Hőmérséklet: A levegő és a falfelület hőmérséklete is +5 és +25 °C között legyen. 

Porszáradás: 1 óra Tapadási száradás: 2 óra. A megadott értékek 20 °C-on, és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás váltakozásával (hőmérséklet, páratartalom) a felhordási,
száradási tulajdonságok megváltoznak. 

Átvonhatóság: 12 óra múlva.

Sűrűség (20 °C-on): 1,55 g/cm³ Kiszerelés: 2,5 liter, 10 liter Tárolás: Eredeti csomagolásban, fagymentes helyen 2 évig.

A vödröket használat után gondosan zárjuk le.
KERMI engedélyszám : 96/5-01115

Adatok
Cikkszám
fit-silver-trend
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!